SAMARBEJDE

Forløberen for Albero Møbelfabrik A/S – HN Møbler A/S – er stiftet i 1985 af Henning Nielsen.

Stiftelsen af en møbelfabrik var på daværende tidspunkt nærmest en familietradition, da både hans far og hans farbror, ligesom deres far, havde egen møbelfabrik. Således købte Henning sin farbrors fabrik og efterfølgende har Hennings bror overtaget deres fars fabrik.

Stole og børnehavemøbler

Fabrikken var beliggende i Bred ved Vissenbjerg og produktionen bestod primært af stole, som man var underleverandør af til Farstrup Møbelfabrik. Senere kom man i gang med at producere børnehavemøbler til firmaet HUKIT som ligeledes var beliggende i Vissenbjerg.

Da pladsen efterhånden blev for trang i lokalerne i Bred købte HN Møbler en mindre møbelfabrik i Ejby. Fabrikken var ejet af Erik Møller og han havde de seneste par år lavet betydelige underleverancer til HN Møbler, men ønskede sammen med sin kone at trappe ned.

Flytning til Ejby

Således blev fabrikken over en periode drevet fra både Bred og Ejby, hvilket var temmelig uhensigtsmæssigt. I slutningen af halvfemserne blev afdelingen i Bred solgt til Hennings bror og med en større udbygning af Erik Møllers fabrik samt tilkøbet af matriklen overfor (nr. 3.) var den endelige flytning til Ejby en realitet.

Den primære produktion var nu stort set børnehavemøbler til Hukit, som i mellemtiden var blevet overtaget af Leika, som meget passende valgte at lægge deres hovedsæde i Ejby.

En moderne maskinfabrik

Maskinparken har også udviklet sig. Fra udelukkende at indeholde traditionelle snedkerimaskiner, var der i slut-halvfemserne indkøbt en CNC-maskine.

Fabrikken er idag eget af 4. generation møbelfabrikant Jesper Falkesgaard.

DYGTIGE MEDARBEJDERE

Drivkraften er fabrikkens dygtige medarbejdere og en moderne maskinfabrik. Kundegruppen er gennem tiden ligeledes blevet udvidet, så man idag sælger institutionsmøbler til kunder i hele Skandinavien og Tyskland.

Produktsortimentet er idag en blanding af egne produkter og underleverancer.

Jesper Falkesgaard

Direktør

Sed in libero ut nibh placerat accumsan. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

Allan Bojsen, 4kløveren, Svendborg

TIDSMASKINEN

1985

Donec sodales sagittis magna. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Phasellus ullamcorper ipsum rutrum nunc.

1992

Phasellus accumsan cursus velit. Nunc nonummy metus. Quisque malesuada placerat nisl.

2010

Nam commodo suscipit quam. Suspendisse eu ligula. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

2016

Curabitur ligula sapien, tincidunt non, euismod vitae, posuere imperdiet, leo. Praesent egestas tristique nibh. Morbi vestibulum volutpat enim.

En dag hos Albero

Referencer