MØBLER TIL KOLLEGIEVÆRELSER

Albero har til det tyske marked udviklet en stribe af møbler til kollegieværelser. Disse møbler er der blevet taget ekstremt godt imod og vi har pr. ultimo 2022 installeret godt 1800 kollegieværelser bare i Hamborg. Værelserne består typisk af forskellige former for skabsarrangementer, seng, skrivebord, kontorstol, bogreol og forskellige former for garderobeindretninger. Fælles for alle møblerne er, at de er produceret i krydsfiner, hvilket gør at slidstyrken er helt i top.

Albero er typisk med i processen allerede ved indretning af værelserne, hvor vi i samarbejde med dansk tegnestue laver oplæg til indretningen. I samarbejde med tysk montagefirma står vi også for al montagen af inventaret.

Showroom i Hamborg

Albero Møbelfabrik etablere i 2019 eget showroom i Hamborg. Her udstiller vi et lille udpluk af de møbler som indgår i kollegie-møbelkollektionen. Det er svært at trække kunder helt til Ejby, men selvom Hamborg stadig er Nordtyskland, så har der været kunder helt fra München, Stuttgart og Berlin. Her får kunderne både lov til at hoppe i sengene og smække med lågerne. Kvalitet og holdbarhed har topprioritet hos de tyske indkøbere.

 

Adressen er:

Albero Møbelfabrik A/S

Billwerder Ring 15

21035 Hamburg

HER HAR VI OGSÅ HJULPET

Studentenwerk Halle

Klædeskabe, senge, skriveborde, garderobe og div. reoler til 143 værelser

Studentenwohnanlage Rahlstedt

148 værelser bestående af klædeskabe, reoler, senge mv. Dertil fælleskøkkener til alle etager.

Europahaus und Georgihaus

Renovering af 2 kollegier med tilsammen godt 300 værelser. Her blev der udover værelsesindretning også leveret møbler til fællesområder og en bar.

Studentenwohnanlage Grandweg

Indretning af 136 kollegieværelser samt tekøkkener.

Eksempler på indretning