MILJØ

Albero Møbelfabrik har stor fokus på miljøet og søger i alle vores processor at skabe en langsigtet bæredygtig produktion. Det betyder for vores kunder – at udover høj kvalitet og konkurrencedygtige priser, så får man også møbler som er produceret under de højeste miljømæssige standarder., dvs.:

  • Alt vores krydsfiner kommer fra bæredygtig skovdrift. Det sikrer ikke kun bedre forhold for skoven, men også for de dyr og mennesker som lever i og af den.
  • Al elektricitet som bruges i Albero stammer udelukkende fra grøn energi.
  • Bæredygtig produktion er også at have styr på sit affald. Albero sorterer al affald og sørger for at genanvende de dele som kan genbruges. De restprodukter som ikke kan genbruges, sendes til destruktion og også her sørges kontinuerligt de mest miljømæssige løsninger.​

FSC-certificeret

Albero Møbelfabrik blev i 2020 FSC-certificeret. Det betyder at både vores kunder og Albero Møbelfabrik kan have god samvittighed, når der vælges møbler fra Albero til indretning af de mange skoler og institutioner i hele Skandinavien.

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.

Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn.

FSC

Du kan se mere om FSC her:

VI TAGER MILJØET ALVORLIGT

Albero Møbelfabrik sætter en ære i at værne om miljøet og at overholde den til enhver tid gældende lovgivning. Vi arbejder kontinuerligt på at blive endnu bedre til at forvalte naturressourcerne og reducere den miljøpåvirkning, som virksomhed og produkter kan forårsage. Så langt det er teknisk muligt og økonomisk forsvarligt, prioriterer og udvikler vi produkter som giver lavest mulig indvirkning på miljøet.

Jesper Falkesgaard

Direktør

MILJØTILTAG HOS ALBERO

TILTAG 1

FSC-certificering. Albero har besluttet, at virksomhedens forbrug af træ, udelukkende skal  baseres på træ fra bæredygtig skovdrift.

TILTAG 2

Grøn strøm. Al den el som forbruges i fabrikken er grøn.

TILTAG 3

Affaldssortering. Hos Albero sorteres affald, så al pap og jern sendes til genbrug. Affaldsprodukter fra lakering sendes til destruktion hos certificeret genvindingsvirksomhed.

TILTAG 4

Til virksomhedens interne transport tænkes også på miljøet. Således er virksomhedens gamle gas-truck skiftet ud med moderne eltruck.

En dag hos Albero